Check hier de complete F1 Kalender 2024

FORMULE 1 GRAND PRIX MONZA

4 daagse vliegreis F1 Grand Prix Italië

  • Uw reis bevat:
  • Retourvlucht
  • Transfer
  • Accommodatie
  • Tickets
Vanaf € 995,00

Reis mee naar de Formule 1 Grand Prix van Italie 2024 op het historische Autodromo Nazionale Monza, een belevenis die u niet snel zult vergeten. De weg ernaar toe, gelegen in het schitterende park nabij het plaatsje Monza, iets ten noorden van de stad Milaan, zal direct kippenvel bezorgen.

Naar deze F1 race in september hebben wij nog een select aantal plekken beschikbaar, compleet begeleidt vanaf Schiphol, verblijf in het 4* Crown Plaza en uiteraard inclusief algemeen entreekaart. 

Evenement naam FORMULE 1 GRAND PRIX MONZA
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Ja
Vertrekdatum 30 augustus 2024
Retourdatum 2 september 2024
Afstand tot het vliegveld 30 kilometer
Afstand tot het evenement 30 kilometer
Bagage Handbagage 10kg
Inclusief - Directe retourvlucht
- 3 nachten in 4* Crown Plaza Milaan
- Verblijf inclusief ontbijt
- Alle plaatselijke transfers
- Staanplaats voor 3 dagen
- Professionele reisbegeleiding
Exclusief - Verzekeringen
- 1-persoon kamertoeslag
- Upgrade Tribune (diverse opties)

Dag van vertrek vrijdag 30 augustus
Vertrek per directe lijndienst vanaf Schiphol, vertrektijd is 07.00 uur, verwachte aankomst zal zijn 08.35 uur. Na aankomst gaat u per transfer naar het circuit van Monza, een rit van ongeveer 30 minuten.
U laat uw bagage beheerd achter en geniet van al het moois wat er vandaag op het circuit van Monza te zien is. Rond de klok van 18.00 uur gaat u naar uw hotel voor de incheck en avondvertier.

Dag kwalificatie zaterdag 31 augustus
Na het ontbijt vertrekt u per transfer vanuit uw hotel naar het circuit. U geniet van de dag waarin de vrije trainingen en de kwalificatie aan bod komen. Rond de klok van 18.00 uur vertrekt u naar uw hotel, op 40 minuten rijden. 

Dag van de race zondag 1 september
Na het ontbijt vertrekt u per transfer vanuit uw hotel naar het circuit. U geniet vandaag van de race, wie wint er op dit snelle circuit? Een uur na de finish vertrekt u naar uw hotel en kijkt u terug op een spektakelstuk van de bovenste plank. 

Dag van retourvlucht maandag 2 september
U checkt uiterlijk om 10.00 uur uit, waarna een transfer naar het centrum gepland staat. U neemt uw bagage mee, welke in de bus achterblijft. U vertoeft een paar uurtjes in het centrum. De Piazza Duomo is uiteraard een must. Rond 14.00 uur gaat u naar de luchthaven, vanwaar u om 17.00 uur vertrekt naar Amsterdam. De verwachte aankomst zal rond 19.00 uur zijn.

  • 1 Reis

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


binnenkort beschikbaar

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel