Check hier de complete F1 Kalender 2024

Wie is Grand Prix Travel
Grand Prix Travel BV is een dynamische reisorganisatie, opgericht in 2000, die reizen organiseert naar topsport evenementen met als core business MotoGP en World Superbike gedurende de zomer en Schaatsreizen in de wintermaanden.

Hoe gaat Grand Prix Travel om met boekingen tijdens de Corona periode
We verwijzen je voor een uitgebreide uitleg omtrent het SportTravel boekingsproces voor boekingen reeds gemaakt of nog te maken in de toekomst, naar onze speciale Corona pagina. 

Kan ik gespreid betalen bij Grand Prix Travel
Voor vliegreizen die buiten 8 weken voor vertrek vallen, is gespreide betaling mogelijk. 
U ontvangt eerst een aanbetalingfactuur van 10% resp. 25% (afhankelijk van het totaalbedrag) en 8 weken voor vertrek dient de rest som betaald te zijn. Losse entreekaarten dienen direct betaald te worden.

Welke betaalmiddelen accepteert Grand Prix Travel?
Wij accepteren de twee belangrijkste credit cards: VISA, Eurocard/Mastercard. Wij bieden ook de online betaalmogelijkheid iDealof Maestro. Daarnaast is betaling per bankoverboeking (factuur) ook mogelijk. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze Betaalmethoden pagina voor meer informatie.

Is Grand Prix Travel aangesloten bij een Garantiefonds?
Grand Prix Travel is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Hiermee kunt u zorgeloos uw reservering van vliegreis en/of hotel arrangement onderbrengen. De eigen bijdrage bedraagt € 7,50 per persoon welke apart op de boekingsbevestiging wordt vermeldt. Onze algemene voorwaarden zijn hiermee in overeenstemming met gestelde regels van het GGTO Garantiefonds

Kan ik een ander bezorgadres opgeven?
Tot het moment dat wij gaan versturen kan altijd een ander bezorgadres worden opgegeven. Let wel op dat het uw eigen verantwoordelijkheid is dat het adres wat wij hebben op het moment van versturen het juiste is. In het boekingsformulier kunt u dit ook aangeven.

Waarom is er een verschil tussen de prijs op het ticket en wat ik betaal?
Afhankelijk van de bron waar wij de tickets kopen is er altijd een bepaalde marge die wij rekenen. Deze marge wordt ons opgelegd door de verkoper voor zijn gemaakte kosten. Wij proberen uiteraard deze zo laag mogelijk te houden. Vooral bij goede/dure kaarten kan deze marge oplopen al naargelang de beschikbaarheid van de kaarten.

Waarom rekenen jullie boekingskosten?
Om onze kantoor kosten te dekken zijn wij genoodzaakt een kleine fee bovenop de ticketprijzen te doen. Verder voegen wij tickethouders, keycords en de benodigde evenement informatie toe aan uw ticket-pakket.

Komt uw vraag niet voor in dit overzicht? Stel deze dan telefonisch via nr 085-9024242 of via het contactformulier op onze website.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel