Lees hier het Grand Prix Travel boekingsproces voor 2022

Update: 20 december 2021

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het boekingsproces van Grand Prix Travel. In deze onzekere tijden voor wat betreft reisuitvoering, Formule 1 bezoek en veilig reizen willen wij u vooral duidelijkheid bieden. Naast uw gezondheid, is het ook van belang dat uw boeking en betaling onder de juiste voorwaardes en in overeenstemming met u, wordt afgehandeld.
 

GRAND PRIX TRAVEL - BOEKINGSPROCES 2022

OMGEZETTE BOEKINGEN VAN 2021 -> 2022

Er zijn een nog een aantal boekingen omgezet vanuit 2021 naar het komende seizoen 2022. Dank voor jullie support hierin. Belangrijk voor degene die vorig jaar een aanbetaling hadden gedaan, doe voorlopig even niets, we brengen je op de hoogte zodra het zeker is dat een Grand Prix reis doorgang vindt. Op dat moment vragen we je om de restbetaling. Heb je je reis en/of kaarten volledig betaald, dan brengen we je -per evenement- op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is voor de Formule 1 Grand Prix van je keuze.

NIEUWE BOEKINGEN VOOR 2022

Wij begrijpen dat het onzeker is om nu reeds een boeking te plaatsen voor de Grand Prix waar je altijd al heen wilde. We willen hier graag over meedenken en er is nu het volgende voorstel. Maak je voor het seizoen 2022 een nieuwe reservering, dan vragen wij een registratie-borg van € 100,- per persoon. Deze zogenaamde deposit ontvang je weer compleet retour indien de GP geen doorgang vindt. Gaat de reis wel door, ontvang je op het moment dat dit -zeker- is je bevestiging / rekening en voldoe je dit bedrag minus de borg. Op deze manier ben je gewaarborgd dat je verder geen risico loopt.

PRIORITEIT - GEZONDHEID & VEILIGHEID

Bij Grand Prix Travel heeft veiligheid en gezondheid prioriteit. Wij zullen dan ook te allen tijde de adviezen van het RIVM en de overheid nastreven als die betrekking hebben op de door jou geboekte reis. Wij vragen hiervoor je begrip en we moeten zorgen dat wij er samen met jullie als fan deze corona crisis goed doorkomen.  Zodra er licht aan het einde van de tunnel komt en we kunnen definitief gaan reizen melden wij dit via onze social media en nieuwsbrieven. Heb je vragen over je huidige boeking of voor een boeking die je wilt maken: mail ons via info@grandprixtravel.nl of bel met kantoor nr 085 - 9024242

#blijfgezond #blijfthuis #samentegencorona

Team Grand Prix Travel

Wij hebben uw belangen verder onder gebracht bij het GGTO Garantiefonds & VvKR Vereniging van Kleine Reisorganisaties, dit alles voor uw en onze zekerheid.

    

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel