Lees hier het Grand Prix Travel boekingsproces voor 2021

Update: 22 april 2021

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het boekingsproces van Grand Prix Travel. In deze onzekere tijden voor wat betreft reisuitvoering, Formule 1 bezoek en veilig reizen willen wij u vooral duidelijkheid bieden. Naast uw gezondheid, is het ook van belang dat uw boeking en betaling onder de juiste voorwaardes en in overeenstemming met u, wordt afgehandeld.

Op dit moment zijn de eerste Formule 1 Grand Prix nog zonder publiek verreden en wij hopen dat het vanaf de F1 race in Oostenrijk weer mogelijk wordt een evenement met fans en sponsoren te bezoeken. Houdt u de berichtgeving in  de media in de gaten en via deze pagina willen wij de nodige updates plaatsen zodra beschikbaar. 
 

GRAND PRIX TRAVEL - BOEKINGSPROCES 2021

OMGEZETTE BOEKINGEN VAN 2020 -> 2021

Er zijn een groot aantal boekingen omgezet vanuit 2020 naar het komende seizoen 2021. Dank voor jullie support hierin. Belangrijk voor degene die vorig jaar een aanbetaling hadden gedaan, doe voorlopig even niets, we brengen je op de hoogte zodra het zeker is dat een Grand Prix reis doorgang vindt. Op dat moment vragen we je om de restbetaling. Heb je je reis en/of kaarten volledig betaald, dan brengen we je -per evenement- op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is voor de Formule 1 Grand Prix van je keuze.

NIEUWE BOEKINGEN VOOR 2021

Wij begrijpen dat het onzeker is om nu reeds een boeking te plaatsen voor de Grand Prix waar je altijd al heen wilde. We willen hier graag over meedenken en er is nu het volgende voorstel. Maak je voor het seizoen 2021 een nieuwe reservering, dan vragen wij een registratie-borg van € 100,- per boeking. Deze zogenaamde deposit ontvang je weer compleet retour indien de GP geen doorgang vindt. Gaat de reis wel door, ontvang je op het moment dat dit -zeker- is je bevestiging / rekening en voldoe je dit bedrag minus de borg. Op deze manier ben je gewaarborgd dat je verder geen risico loopt.

PRIORITEIT - GEZONDHEID & VEILIGHEID

Bij Grand Prix Travel heeft veiligheid en gezondheid prioriteit. Wij zullen dan ook te allen tijde de adviezen van het RIVM en de overheid nastreven als die betrekking hebben op de door jou geboekte reis. Wij vragen hiervoor je begrip en we moeten zorgen dat wij er samen met jullie als fan deze corona crisis goed doorkomen.  Zodra er licht aan het einde van de tunnel komt en we kunnen definitief gaan reizen melden wij dit via onze social media en nieuwsbrieven. Heb je vragen over je huidige boeking of voor een boeking die je wilt maken: mail ons via info@grandprixtravel.nl of bel met kantoor nr 085 - 9024242

#blijfgezond #blijfthuis #samentegencorona

Team Grand Prix Travel

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel