Check hier de complete F1 Kalender 2023

Indy 500 - Indianapolis Speedway

8 daagse VIP Camper reis Indy 500

  • Uw reis bevat:
  • Retourvlucht
  • Accommodatie
  • Tickets
Vanaf € 2.325,00

De Indy 500 heeft iets legendarisch, een spektakel waar in de hoogtij dagen zo'n 500.000 bezoekers op af kwamen! Met Arie Luyendyk als winnaar in 1990 en 1997 moet bezoek aan de "brickyard" op het lijstje staan van elke autosport liefhebber. 

Nu met VeeKee, of te wel Rinus van Kalmthout als nieuw Nederlands talent uitkomend in de Indy Car competitie bij het team van Ed Carpenter, nog een extra reden de Indy 500 in 2023 te gaan bezoeken.

Je bezoek aan dit evenement is compleet als je dit doet per camper. Wij zorgen dat deze klaar staat in Chicago en de hele trip is van te voren uitgestippeld voor je inclusief entreekaart voor het raceweekend. 

Evenement naam Indy 500 - Indianapolis Speedway
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Nee
Vertrekdatum 24 mei 2023
Retourdatum 30 mei 2023
Bagage 1 x ruimbagage & 1 x handbagage
Inclusief ▫ Retourvlucht per KLM
▫ 1 nacht in prima hotel nabij Chicago
▫ 1 x ontbijt
▫ Meet en greet + drankje op dag van aankomst
▫ 5 dagen volledige huur van 4-persoons camper
▫ Camper uitrusting + alle kilometers/verzekeringen t.b.v. de camper
▫ Camperstaanplaats nabij de Oval
▫ Diner op zondagavond
▫ Tribune voor het gehele weekend
▫ Professionele reisbegeleiding
Exclusief ▫ Overige verzekeringen
▫ Eventuele upgrades
▫ 1-pax kamertoeslag Chicago
▫ Toeslag camper alleen gebruik
▫ Drankjes bij diner zondag
Extra opties

Circuit informatie
De Indianapolis Motor Speedway is de grootste Oval ter wereld van exact 2.5 miles lengte. Hier worden jaarlijks de Indianapolis 500 miles en The Brickyard 400 verreden. De naam brickyard komt doordat op het start/finish gedeelte een aantal rijen bakstenen liggen, deze zijn nooit weggehaald, sinds 1909, en herinneren aan oude tijden.
Naast de vele winnaars heeft ook een Nederlander deze race ooit gewonnen, en dat 2 maal, namelijk in 1990 en 1997. Arie heeft nog steeds de snelste kwalificatie ronde ooit gereden in zijn bezit, deze ronde deed hij met een gemiddelde snelheid van ruim 385 km/h.


Wat te doen in Indianapolis
De stad heeft een rijke Nederlandse sporthistorie. Naast de overwinningen van Luyendijk heeft Rik Smits maar liefst 12 seizoenen basketbal gespeeld bij de Indiana Pacers.
De stad telt een kleine 900.000 inwoners, terwijl groot Indianapolis ruim 2 miljoen telt. De vele beelden getuigen van een rijk verleden, niet voor niets komen liefst 5 Interstate wegen aan in de stad. 
Naast de vele sportevenementen huist de stad ook de Indy Jazz Festival, een wereldberoemd jazz festival.


Dag van vertrek woensdag 24 mei 2023
Per KLM rechtstreeks naar Chicago 12.25 uur vertrek, aankomst 14.15 uur 

Dag van aankomst woensdag 24 mei 2023
Meet en greet, transfer => hotel, check in, fresh-up, drankje aan bar

Dag van uitcheck en ontvangst camper donderdag 25 mei 2023
Na het ontbijt en uitcheck zal u de volledig ingerichte camper in ontvangst nemen. Samen inspecteren wij deze. Na deze administratieve handelingen gaat u op weg naar Indianapolis, een rit van ongeveer 4 uur, via de Interstate South. Onderweg slaat u de nodige drankjes en versnaperingen in.
Na aankomst settelt u zich nabij de Indianapolis Oval en verkent u alles wat deze prachtige baan en plek te bieden heeft.

Dagen van parades, races vrijdag/zondag 26/28 mei 2023
Deze dagen staan in zijn geheel in het teken van het grootste 1-daagse sportevenement ter wereld. Ruim 400.000 racefans zullen getuige zijn van dit spektakel.
Zondag na de race vertrekt u per taxi naar het centrum van de stad, downtown Indianapolis, voor een gezamenlijk diner, een van de beste steakhouses van Amerika. 
Mocht de race, door wat voor reden ook, niet doorgaan, dan heeft u recht tot het opnieuw bezoeken van de race op maandag.

Dag van uitstel of eigen gelegenheid 29 mei 2023
Mocht de race vandaag worden hervat, dan bent u daar uiteraard getuige van. Mocht de race op zondag volledig zijn uitgereden, dan kunt u een kijkje nemen in de Indianapolis Zoo, downtown of een van de andere mooie plekken die de stad te bieden heeft. Een bezoek aan een out-let mag niet ontbreken.
Aan het einde van de middag vertrekt u noord richting Chicago, u rijdt in 1 keer door of u overnacht onderweg in uw camper. 

Dag van inleveren en vertrek 30 mei 2023
Vandaag levert u uw camper in, vertrekt u naar de internationale luchthaven van Chicago voor uw retourvlucht naar Amsterdam, welke gepland staat om 16.00 uur. Uw aankomsttijd op Schiphol zal woensdag om 06.50 uur zijn. 
U bent getuige geweest van een geweldige Amerikaans race weekend! 

  • 1 Reis

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


bel ons s.v.p.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel