Check hier de complete F1 Kalender 2024

Welkom bij Grand Prix Travel, het startpunt van uw ultieme autosport beleving. 

Grand Prix Travel BV komt voort uit een decennia lange reis- en event ervaring van de 2 oprichters, Marcel van der Kolk en Martin Bravenboer.

Marcel is sedert 1996 werkzaam in de Formule 1 wereld. Niet alleen als reisorganisator, ook arrangement ontwikkelaar, incentive specialist en inkoper. Marcel heeft alle Formule 1 circuits op de kalender meerdere keren bezocht en weet als geen ander alle in’s en out’s van de Grand Prix bestemmingen.

Martin heeft voor zijn start met SportTravel, opgericht in 2001, langere tijd voor de KLM gewerkt en daarbij, als revenu manager, de hele wereld over gereisd. Martin is key-expert op het gebied van de MotoGP. In deze hoedanigheid heeft Martin namens SportTravel, alle circuits bezocht waar deze populaire tak van snelheidssport wordt georganiseerd.

Door de krachten te bundelen kunnen Marcel en Martin samen, voor u als Formule 1 fan, als sponsor of als zakelijk geïnteresseerde, hét juiste aanbod samenstellen voor uw Grand Prix Formule 1 bezoek. Een volledig verzorgde reis, van start tot finish, met uiteraard oog voor kwaliteit en aandacht voor u én uw gasten.

Naast het aanbieden van Formule 1 Grand Prix’s, bieden wij u ook verrassende experiences aan. Denk daarbij aan het zelf rijden in een F1 racewagen, rally ijs rijden in Lapland of het bezoeken van een NASCAR race. Ook The Goodwood festival of Speed en de Indianapolis 500 komen voor op ons pallet.

Wij kijken er naar uit u van dienst te mogen zijn voor uw bezoek aan uw favoriete autosport evenement. 

Tot ziens op een van de vele venues in de wereld!

Team Grand Prix Travel

 

Marcel van der Kolk – Martin Bravenboer

Marcel van der Kolk  Martin Bravenboer

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel