Check hier de complete F1 Kalender 2024

MP Motorsport 2 seater Experience

MP Motorsport Experience

  • 1 september - 31 oktober 2024

MP Motorsport 2 seater - 2 rondes

Optioneel
€ 925,00 p.p.
bel ons s.v.p.

Geselecteerde tickets

Selecteer uw ticket(s)

€ 0,00

MP Motorsport 2 seater Experience

Wie droomt er nu niet van om snelheden zoals die van een Formule 1 auto te voelen, het optrekken, de acceleratie, het remmen en dat met hoge snelheden! Wij denken dat elke racefan hiervan droomt en daarom bieden wij u nu deze kans. Grand Prix Travel gaat in samenwerking met de partner van GPTicket = MP Motorsport in september/oktober 2024 enkele dagen het circuit van Zolder afhuren, zodat wij u, als individueel, deze geweldige ervaring kunnen aanbieden. 

Wat kunt u verwachten?

U kunt zich nu reeds inschrijven voor een arrangement van 2 rondes in de ochtend of in de middag. Voorafgaand ontvangt u een uitgebreide briefing, waarbij u informatie krijgt over wat u kunt verwachten en hoe te handelen. Een professioneel rijder van MP Motorsport zal de 2 seater besturen. Hij zal met warme banden de pitlane verlaten en u 2 onvergetelijke rondes op het circuit laten meemaken.

U kunt zich inschrijven door te mailen met info@grandprixtravel.nl. De exacte datum wordt nog bepaald. U kunt individueel inschrijven maar ook bijvoorbeeld als bedrijf met een groep. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat is inbegrepen?

  • Hartelijk ontvangst door het team van MP Motorsport
  • Een uitgebreide briefing;
  • 2 rondes in de 2 seater, bestuurd door een professioneel rijder;
  • Lunch in de skybox boven de pitboxen;
  • U wordt na afloop van de 2 rondes opgevangen met een big smile.
Let op! Maximum lengte is 190 cm en maximum gewicht is 100 kg.  Bij speciale gewichtsmaten eerst even contact opnemen voordat u gaat boeken.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel