Check hier de complete F1 Kalender 2024

Indy 500 - Indianapolis Speedway

8 daagse vliegreis Indy 500

 • Uw reis bevat:
 • Retourvlucht
 • Accommodatie
 • Tickets
Vanaf € 1.895,00

De Indy 500 heeft iets legendarisch, een spektakel waar in de hoogtij dagen zo'n 500.000 bezoekers op af kwamen! Met Arie Luyendyk als winnaar in 1990 en 1997 moet bezoek aan de "brickyard" op het lijstje staan van elke autosport liefhebber. 

Nu met VeeKay, of te wel Rinus van Kalmthout als Nederlands talent uitkomend in de Indy Car competitie bij het team van Ed Carpenter, nog een extra reden de Indy 500 in 2025 te gaan bezoeken.

De 8-daagse trip is compleet met een eerste overnachting in de schitterende stad Chicago. Na goed uitgerust te zijn, ga je richting Indianapolis. Net buiten deze stad die dit Indy weekend autosport uit ademt, verblijf je in een luxe Best Western Plus hotel. Voor je entree is uiteraard gezorgd, een gereserveerde tribuneplaats in bocht 2 van de beroemde Oval.

Boek vandaag nog dit bucket-list event, op naar de Indy 500 - 2025 editie #109!

Evenement naam Indy 500 - Indianapolis Speedway
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Nee
Vertrekdatum 21 mei 2025
Retourdatum 28 mei 2025
Bagage 1 x handbagage
Inclusief ▫ Retourvlucht
▫ 1 overnachting bij Chicago airport incl ontbijt
▫ 7 dagen huurauto categorie B
▫ 4 nachten in Best Western incl ontbijt
▫ Entreekaarten voor Carburation Day
▫ Kaarten voor de Indy 500 Parade
▫ Tribune tickets - South East Vista
▫ 1 overnachting in Chicago incl ontbijt
Exclusief ▫ Visum voor Amerika (ESTA a € 25,-)
▫ Verzekeringen
▫ Persoonlijke uitgaves
▫ Afkoop eigen risico huurauto
Extra opties

Circuit informatie
De Indianapolis Motor Speedway is de grootste Oval ter wereld van exact 2.5 miles lengte. Hier worden jaarlijks de Indianapolis 500 miles en The Brickyard 400 verreden. De naam brickyard komt doordat op het start/finish gedeelte een aantal rijen bakstenen liggen, deze zijn nooit weggehaald, sinds 1909, en herinneren aan oude tijden.
Naast de vele winnaars heeft ook een Nederlander deze race ooit gewonnen, en dat 2 maal, namelijk in 1990 en 1997. Arie heeft nog steeds de snelste kwalificatie ronde ooit gereden in zijn bezit, deze ronde deed hij met een gemiddelde snelheid van ruim 385 km/h.


Wat te doen in Indianapolis
De stad heeft een rijke Nederlandse sporthistorie. Naast de overwinningen van Luyendijk heeft Rik Smits maar liefst 12 seizoenen basketbal gespeeld bij de Indiana Pacers.
De stad telt een kleine 900.000 inwoners, terwijl groot Indianapolis ruim 2 miljoen telt. De vele beelden getuigen van een rijk verleden, niet voor niets komen liefst 5 Interstate wegen aan in de stad. 
Naast de vele sportevenementen huist de stad ook de Indy Jazz Festival, een wereldberoemd jazz festival.


Hotel informatie
Voor uw verblijf in zowel Chicago als nabij Indianapolis hebben wij kamers gereserveerd in gerenomeerde hotelketens. Super ruime kamers, voorzien van alle facilitieten en in de ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Beide hotels bieden gratis Wifi en het hotel nabij Indianapolis biedt ook een binnenzwembad en een gym. 


U kunt er voor kiezen om nog 1 nacht extra te verblijven in Chicago. Inclusief extra dag huurauto en overnachting incl ontbijt komt dit op € 150,- p.p. (op basis 2 personen)


Dag van vertrek woensdag 21 mei 2025
U vertrekt vanaf Schiphol naar Chicago, het voordeel van de trip naar het westen, u komt op dezelfde dag aan in de United States of America

Dag van aankomst woensdag 21 mei 2025
Bij aankomst haalt u uw huurauto op en checkt u daarna in bij uw hotel nabij het vliegveld. Het hotel ligt op slechts een half uur van het centrum, een mooi moment om deze stad direct van dichtbij te gaan bekijken.

Vervolg van uw trip: donderdag 22 mei 2025
Na het ontbijt en uitcheck gaat u op onderweg richting Indianapolis, een rit van ongeveer 4 uur via de Interstate South. U kunt kiezen om direct het centrum van deze stad te bezoeken. Een keuze kan ook zijn om naar het gereseveerde hotel te rijden op zo'n 3 kwartier van het circuit.

Dagen van parades, races vrijdag/zondag 23/25 mei 2025
Deze dagen staan in zijn geheel in het teken van het grootste 1-daagse sportevenement ter wereld. Op vrijdag vinden de laatste trainingen plaats, deze kunt op eigen gelegenheid bezoeken. Pak direct een bezoek mee aan het Indy 500 museum.

Op zaterdag is de Indy 500 parade in het centrum van Indianapolis een must-visit! Ook hiervoor hebben we de kaarten gereserveerd voor u.

Voor zondag hebben wij uw entreekaarten gereed voor bezoek aan de Indy 500 - editie #109 met u zijn ruim 400.000 racefans getuige van dit spektakel. 

Nog 1 dag extra - 26 mei 2025
Voor de maandag hebben wij nog 1 nacht Chicago voor u in petto "als reserve". Het kan gebeuren dat vanwege regen, de Indy 500 1 dag wordt uitgesteld en op maandag gereden wordt. Dan zou het zonde zijn dit te missen vandaar hebben wij de terugvlucht op dinsdag gereed staan. 

Dag van vertrek 27 mei 2025
Vandaag vertrekt u naar de internationale luchthaven van Chicago voor uw retourvlucht naar Amsterdam. Hier levert u direct ook uw huurauto weer in. Woensdagochtend landt u weer in Nederland, u bent getuige geweest van een geweldig Amerikaans race weekend! 

 • 1 Reis
 • 2 Extra

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


Extra opties

Haal meer uit uw arrangement en kies 1 van de volgende opties:

€ 100,00 p.p.
€ 150,00 p.p.
Voeg extra's aan mijn reis toe Geen extra's toevoegen

Uw reis is compleet!

U kunt nu verdergaan om af te rekenen of uw items te bewerken

Uw reis

 • Retourvlucht
 • Accommodatie
 • Geen kamers geselecteerd
 • Geen accommodatie geselecteerd
 • Bewerk
 • Extra's
 • Geen extra's geselecteerd
 • Bewerk

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel