Check hier de complete F1 Kalender 2022

FORMULE 1 GRAND PRIX VAN MIAMI

8-daagse VIP reis Grand Prix Miami

  • Uw reis bevat:
  • Retourvlucht
  • Transfer
  • Accommodatie
  • Tickets
Vanaf € 2.650,00

Combineer de Grand Prix van Miami met een uitgebreid bezoek aan Florida. Deze 8-daagse reis is inclusief verblijf in Orlando, bezoek aan Cape Canaveral Space Centre, een heuse Swamp Boat toer op de Everglades en nog veel meer.

Uiteraard staat bezoek aan de Formule 1 races op het Hard Rock Stadium Circuit centraal tijdens uw bezoek. Met verblijf in een 4* hotel nabij Miami, alle transfers, tribune entreekaart en begeleiding van start tot finish is uw F1 trip helemaal compleet. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden indien u met uw bedrijf deze Grand Prix wilt bezoeken of indien u het arrangement wilt uitbreiden met bijvoorbeeld de Formula 1 Paddock Club™.

Evenement naam FORMULE 1 GRAND PRIX VAN MIAMI
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Ja
Vertrekdatum 4 mei 2022
Retourdatum 11 mei 2022
Inclusief ▫ Retourvlucht per lijndienst met overstap
▫ 1 nacht in prima 3* hotel in Orlando
▫ 5 nachten in 4**** hotel nabij Miami
▫ Verblijf inclusief ontbijt in alle hotels
▫ Alle transfers ter plaatste zoals beschreven
▫ Meet en greet op dag van aankomst
▫ Excursie Cape Canavaral op donderdag
▫ Gezamenlijk diner op donderdagavond
▫ Vrijdag Swamp experience incusief BBQ
▫ Entreekaart voor zaterdag en zondag (n.n.b.)
▫ Maandag excursie stad en rondvaart incl hapje & drankje
▫ Professionele reisbegeleiding
Exclusief ▫ Verzekeringen
▫ Eventuele upgrades
▫ 1-pax kamertoeslag
▫ Drankjes tijdens lunch en diner
▫ Uitgaven van persoonlijke aard
Extra opties

Voor de tribune-kaarten: op dit moment zijn de exacte tribune-mogelijkheden voor bezoek aan het Hard Rock Stadium circuit nog niet bekend. De locatie van uw weekend-kaart volgt nog.


Dag van vertrek woensdag 4 mei 2022
Per Lijndienst vertrek, met overstap in Amerika, om 08.35 uur vertrek, aankomst Orlando 16.00 uur. 
Transfer => hotel in Orlando, check in, fresh-up, meet and greet at bar/drink, nachtrust.

Dag van excursie en vertrek Miami donderdag 5 mei 2022
Na het ontbijt vertrekt u naar Cape Canavaral Space Centre, een leuke rit van ongeveer 1 uur. Eenmaal aangekomen krijgt u een rondleiding aangeboden op dit centrum, prachtig om mee gemaakt te hebben. Na afloop vertrekt u naar Miami, uiteraard hebben we een stop onderweg voor uw late lunch of zo nodig een vroeg diner.

In de avond komt u aan in uw hotel, uw verblijf voor de komende 4 nachten. Een mooi 4* hotel op ongeveer 45 minuten rijden van het Hard Rock Stadium, waar de Grand Prix wordt verreden. U verblijft hier uiteraard op basis van logies en ontbijt.
Het hotel is voorzien van een zwembad, fitness, restaurant en een bar. De kamers vrij fors van formaat, het ontbreekt u aan niets.
In de avond geniet u samen van een diner.

Dag van Swamp-boat excursie vrijdag 6 mei 2022
Na uw welverdiende ontbijt, vertrekt u naar de Everglades voor een geweldige Swamp boat Experience. Deze busrit duurt ongeveer een uur. Eenmaal ter plaatse bieden wij u een halve dag Experience aan. Dit bestaat uit een uur swamp-boat varen, wildlife park bezoek, alligator demonstratie en BBQ lunch. Kortom een fantastische ervaring! U komt aan het begin van de avond weer aan in uw hotel voor een verfrissende duik.

Dag training en kwalificatie zaterdag 7 mei 2022
Na het ontbijt vertrekt u per transfer bus naar het circuit, downtown Miami. U bent hier getuige van de trainingen, bijprogramma en kwalificatie. Na afloop brengen wij u veilig terug naar uw hotel. U kunt dan de avond verder vrij invullen. Miami biedt een hele scala aan uitgaansmogelijkheden.

Dag van de race zondag 8 mei 2022 
Vandaag bent u de gehele dag aanwezig op en bij het circuit. U bent getuige van de eerste Miami Grand Prix! U geniet van de dag, en hopelijk zal de juiste winnaar bovenop het hoogste podium staan.
Na afloop gaat u naar uw hotel en genieten we na onder begeleiding van een lekker drankje. We kijken samen terug op een hopelijk prachtige race.

Dag van de laatste excursie maandag 9 mei 2022
Alweer de laatste volle dag in Miami. Op het programma staan een halve dag excursie in de stad met daarbij een boottocht door de kanalen van deze bruisende stad. U ziet vanaf het water de gigantische huizen van bekenden en minder bekende celebs, een absolute aanrader en must see. Aan een hapje en een drankje ontbreekt het natuurlijk niet.
De dag eindigt bij uw hotel. U geniet wederom na en maakt zich op voor het vertrek naar Amsterdam, de dag van morgen komt er helaas aan.

Dag van vertrek dinsdag 10 mei 2022
U vertrekt op tijd naar het vliegveld van Miami. Uw vlucht vertrekt rond de middag, om via een overstap, in de vroege ochtend van woensdag 11 mei te landen op Schiphol. U kijkt terug op een echte USA ervaring!

  • 1 Reis

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


bel ons s.v.p.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel