Check hier de complete F1 Kalender 2022

Formule 1 Grand Prix van Italie - Monza

1 daagse vliegreis F1 Grand Prix Italië

  • 11 september - 11 september 2022

Oranje Monza charter incl entree

screen
Zondag
€ 569,00 p.p.
binnenkort beschikbaar

Geselecteerde tickets

Selecteer uw ticket(s)

€ 0,00

De F1 Grand Prix van Italië wordt elk jaar gereden op het klassieke circuit van Monza wat doorgaans het domein is van tienduizenden gepassioneerde Italiaanse autosportfans, die met hun hele hart achter de twee rode auto's van Ferrari staan. Ook voor niet Ferrari-fans is de sfeer op het historische circuit elk jaar fantastisch.

Dit is de gelegenheid om samen met GPTicket & Grand Prix Travel de tribunes Oranje te laten kleuren om zo Max Verstappen aan te moedigen. 

Voor de eerdere Europese Grand Prix’s waren dit jaar zijn de omstandigheden nog te onzeker om met een gedegen plan te komen. GPTicket & Grand Prix Travel heeft daarom deze reis ontwikkeld om samen met u te gaan genieten van de Grand Prix van Italië op 12 september 2021. 

DE REIS
Op zondag 12 september 2021 om 07.00 uur, vertrekt u per Oranjecharter rechtstreeks vanaf Rotterdam Airport naar het vliegveld van Milaan-Bergamo

Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Bergamo zal uw reisbegeleider u weer verwelkomen en verder begeleiden. Voor het vertrek met de touringcar(s) naar het circuit van Monza, wordt een lunchpakket aan u overhandigd. Met een route over de snelweg langs Milaan van ongeveer 1 uur verwachten wij om omstreeks 10:15 uur op het circuit te arriveren. U kunt dan meteen het circuit op om een plek uit te zoeken om niets van het spektakel te hoeven missen.  

Wanneer na de opwarmronde om 15:00 uur de rode startlichten zullen uitgaan zal om omstreeks 16:30 de race na 53 ronden en 306,72 kilometer te hebben geracet worden afgevlagd. Op de diverse gigantische schermen kunt u vervolgens getuige zijn van de podiumceremonie. 

Aangezien uw retourvlucht gepland staat om 21.00 uur, is het de bedoeling dat u uiterlijk om 17.30 uur terug bent bij uw transfer bus.  Vol met indrukken en ervaringen van de dag en de race stappen we weer in de Touringcar(s) en rijden we terug naar de luchthaven voor uw retourvlucht naar Rotterdam.

Zoals u van ons gewend bent zal GPTicket & Grand Prix Travel er alles aandoen om deze reis tot een onvergetelijke te maken!

Lees hier de speciale reis voorwaarden voor deze trip.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel