Check hier de complete F1 Kalender 2022

Formule 1 Grand Prix van Spanje

4-daagse Oranjecharter F1 Spanje

  • Uw reis bevat:
  • Retourvlucht
  • Transfer
  • Accommodatie
  • Tickets
Vanaf € 865,00

Bezoek de Grand Prix waar Max Verstappen in 2016 historie schreef met zijn eerste F1 Grand Prix overwinning. De Formule 1 van Spanje op het circuit van Catalunya vindt plaats onder de rook van Barcelona in het plaatsje Montmelo.

Speciaal voor jullie alle Formule 1 en Max Verstappen fans, vliegen wij met een Oranje Charter vanaf Rotterdam naar Barcelona. Van start tot finish compleet verzorgd inclusief prive vliegreis, alle transfers, heerlijk hotel aan de Spaanse kust en entreekaarten voor de Grand Prix

Pak nu reeds je kans en boek deze trip voor de Grand Prix in 2022 en je bent er gegarandeerd bij wanneer de races weer met publiek gehouden worden. 

Evenement naam Formule 1 Grand Prix van Spanje
Type vervoer Retourvlucht
Transfer Ja
Vertrekdatum 20 mei 2022
Retourdatum 23 mei 2022
Afstand tot het vliegveld 50 kilometer
Afstand tot het evenement 45 kilometer
Bagage handbagage
Inclusief ▫ Retourvlucht per Oranjecharter
▫ 3 nachten in 3*** hotel aan de kust
▫ 3 x dinerbuffet in het hotel
▫ Alle transfers ter plaatste
▫ Glas bubbles bij overwinning Max
▫ Staanplaats entree - weekend
▫ Professionele reisbegeleiding
Exclusief ▫ Verzekeringen
▫ Eventuele upgrades
▫ 1-pax kamertoeslag
▫ Overige uitgaven
Extra opties

Extra optie: u kunt de staanplaats upgraden richting de G-tribune a € 125,- p.p. Hiermee zit u in het gedeelte waar alle Oranje fans plaatsnemen.


Dag van vertrek vrijdag 20 mei
Per privé Oranjecharter vertrek vanuit Rotterdam naar Spanje. Vertrektijd +- 07.00 uur, vliegtijd bedraagt ongeveer 2 uur. 

Na aankomst gaat u per bus transfer naar uw hotel aan de kust. Een ritje van minder dan een uur. U kunt de dag besteden op eigen gelegenheid. Een dagje strand, of een bezoek aan de stad Barcelona is prima te doen. In de avond is er voldoende te doen rondom en in het hotel, u zult zich uiterst prima vermaken. 

Dag van kwalificatie zaterdag 21 mei
Na een heerlijk ontbijt vertrekt u richting het circuit. Een rit van ongeveer 50 minuten. Op het programma staan de vrije training en kwalificatie. Het beloofd een spectaculaire dag te worden, pakt Max pole? Aan het einde van de middag rijdt u terug naar uw hotel aan de kust. U geniet hier van een buffet diner en zoekt uw vertier op voor de avond.

Dag van de F1 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA zondag 22 mei
Hier heeft u lang naar uitgekeken, op naar de F1 Grand Prix op het circuit van Montmelo. Vroeg in de ochtend vertrekken wij naar het circuit waar u ruim op tijd in de juiste sfeer kan komen. Hopelijk wordt het een Oranje feest op 1 van de favoriete circuits van Max Verstappen.

Na afloop van de races wordt u weer retour gebracht naar de kust. Op naar een laatste mooie avond in het hotel of 1 van de vele restaurantjes / bars! 

Dag van ontspanning en retour maandag 23 mei
Na het ontbijt checkt u uit en geniet nog even na van de racedag aan het zwembad. Het vertrek naar Rotterdam staat gepland om 14.00 uur en naar verwachting vertrekken wij rond 11.30 uur naar het vliegveld van Gerona. Aankomsttijd in Rotterdam zal ongeveer 16.00 uur zijn. U kijkt terug op een prachtig gevuld weekend met een mooi bezoek aan de Spaanse Grand Prix.

  • 1 Reis
  • 2 Extra

Accommodatie

Hier selecteert u uw kamer(s) op basis met hoeveel personen u het arrangement wilt boeken.


sorry, uitverkocht

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel