Check hier de complete F1 Kalender 2024

Ascari Project - Zuid Spanje

  • 1 mei - 30 november 2024

Ascari VIP Incentive

Optioneel
€ 0,00 p.p.
bel ons s.v.p.

Geselecteerde tickets

Selecteer uw ticket(s)

€ 0,00

Circuit Ascari Experience - Ronda - Zuid Spanje

Wilt u echt eens iets anders ervaren, of ervaren wat Max ervaart? Wij bieden u een geweldige ervaring aan. 5425 meter pure adrenaline. Het circuit van Ascari, gelegen in Ronda, een uur rijden vanaf Malaga, biedt Circuit Ascari de mogelijkheid om zelf te racen, in verschillende klassen, zoals een Fiat 500 Abarth, Fiat Spider (280 pk), Alfa Romeo en Renault Megane Sport (310 pk).

Het Circuit, van 5425 meter, is geliefd door elke raceliefhebber. Het circuit is voorzien van 26 bochten, is 12,2 meter breed en met het rechte stuk van ruim 400 meter een uitdaging voor elke coureur. Niet voor niets is dit circuit geliefd bij vele banden fabrikanten en bij het Yamaha MotoGP team.
Het circuit van Ascari geeft ook de mogelijkheid om met top instructeurs uit Spanje, Zweden en Noorwegen uw race-skills te optimaliseren. 

Uiteraard maken wij van uw verblijf compleet, met een top hotel in Marbella, culinair genieten in een van de vele restaurants welke Zuid Spanje biedt, luxe en comfortabele transfers en sightseeings. 

Voor een incentive op maat, is deze experience dé ultieme beleving en kruip je in de huid van je favoriete coureur. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via tel 085-9024242 of per mail: marcel@grandprixtravel.nl

Check de speciale Ascari promo film

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel