Lees hier het Grand Prix Travel boekingsproces voor 2021

Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

1 daagse vliegreis F1 Grand Prix Oostenrijk

  • 4 juli - 4 juli 2021

Oranje charter incl algemeen entree

screen
Zondag
€ 569,00 p.p.
bel ons s.v.p.

Oranje charter incl Red Bull Tribune

numbered-seats screen
Zondag
€ 639,00 p.p.
bel ons s.v.p.

Geselecteerde tickets

Selecteer uw ticket(s)

€ 0,00

Dit is de gelegenheid om samen met GPTicket & Grand Prix Travel de tribunes weer Oranje laten kleuren om zo Max Verstappen aan te moedigen.

Voor de eerdere Europese Grand Prix’s zijn de omstandigheden nog te onzeker om met een gedegen plan te komen.  GPTicket & Grand Prix Travel heeft daarom deze reis ontwikkeld om samen met u te gaan genieten van de Grand Prix van Oostenrijk op 4 juli 2021. 

DE REIS

Op zondag 4 juli, om 07.00 uur, vertrekt u per Oranjecharter rechtstreeks vanaf Rotterdam Airport naar het vliegveld van Graz. 
Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Graz zal uw reisbegeleider u weer verwelkomen en verder begeleiden. Alvorens te vertrekken met de touringcar(s) naar de Red Bull Ring wordt een lunchpakket aan u overhandigd. Met een rit door het mooie Oostenrijkse landschap van ongeveer 1 uur en 15 minuten verwachten wij om omstreeks 10:30 uur op het circuit te arriveren. 

U kunt dan meteen het circuit op om een plek uit te zoeken om niets van het spektakel te hoeven missen. Dit mooie circuit tussen de bergen, waar Max Verstappen al tweemaal heeft weten te winnen, stond in het verleden garant voor mooie en spectaculaire races.

Wanneer na de opwarmronde om 15:00 uur de rode startlichten zullen uitgaan zal om omstreeks 16:30 de race na 71 ronden worden afgevlagd. Op de diverse gigantische schermen kunt u vervolgens getuige zijn van de podiumceremonie.
 
Aangezien uw retourvlucht gepland staat om 21.00 uur, is het de bedoeling dat u uiterlijk om 17.30 uur terug bent bij uw transfer bus.  Vol met indrukken en ervaringen van de dag en de race stappen we weer in de Touringcar(s) en rijden we terug naar de luchthaven voor uw retourvlucht naar Rotterdam.

Zoals u van ons gewend bent zal GPTicket & Grand Prix Travel er alles aandoen om deze reis tot een onvergetelijke te maken!

Lees hier de speciale reis voorwaarden voor deze trip

Belangrijke extra toevoeging: Als deze reis niet doorgaat ivm COVID-19 wordt uw boeking doorgezet naar Formule 1 GP Italie, Monza op 12 september.

Grand Prix Travel heeft een directe samenwerking met:

Copyright © Grand Prix Travel